Professionalisering van Aaiko door middel van communicatieverbetering
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Professionalisering van Aaiko door middel van communicatieverbetering
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Samenvatting
De oorspronkelijk onderzoeksopdracht was om een prodctiehandleiding te schrijven. De gedachte was dat hiermee dat hiermee in de toekomst de meeste fouten in de productie zouden kunnen worden voorkomen. Een productiehandleiding kan echter niet alle miscommunicatie voorkomen. Daarom ben ik een onderzoek gaan doen naar de totale organisatie van Aaiko. Mijn idee is dat Aaiko, als groeiende organisatie ook behoefte heeft aan interne structuur waarbij de professionalisering van de organisatie centraal staat. Mijn scriptie bestaat uit 6 verschillende hoofdstukken. In deze 6 hoofdstukken beschrijf ik de voorgeschiedenis van Aaiko, mijn onderzoek naar de organisatie structuur van Aaiko, de analyse van de bestaande problemen op intern en extern niveau en tenslotte doe ik aanbevelingen voor verbetering. De productiehandleiding kan gezien worden als bijlage bij mijn scriptie en levert in de praktijk een bijdrage tot vermindering van fouten bij de productie. De probleemstelling: Volstaat het schrijven van een productiehandleiding bij het voorkomen van fouten in de productie en het garanderen van kwaliteit van de producten?

Organisatie | Hogeschool van Amsterdam |
Instituut | Media, Creatie en Informatie |
Jaar | 2008 |
Type | Bachelorscriptie |
Taal | Nederlands |