De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Hoe kan HEMA damesmode de nieuwe e-commerce mogelijkheden inzetten om de merkidentiteit te versterken en klaar te zijn voor de toekomst?

Rechten:

Hoe kan HEMA damesmode de nieuwe e-commerce mogelijkheden inzetten om de merkidentiteit te versterken en klaar te zijn voor de toekomst?

Rechten:

Samenvatting

AANLEIDING Het HEMA merkconcept en HEMA modeconcept zijn afgelopen twee jaar veranderd. De winkels zijn aangepast en de omzetten laten een stijging zien. Echter, online worden deze concepten nog niet ondersteunt en daarom dit adviesplan. DOELSTELLING Online de HEMA merkidentiteit versterken door het inzetten van nieuwe e-commerce mogelijkheden. ONDERZOEKSVRAAG Hoe kan HEMA damesmode de nieuwe e-commerce mogelijkheden inzetten om de merkidentiteit te versterken en klaar te zijn voor de toekomst? DEELVRAGEN 1. Wat is e-tail en hoe ziet deze customer journey eruit? 2. Wat zijn de innovatieve mogelijkheden op het gebied van e-tail? 3. Hoe wordt retail ingezet voor e-tail en andersom? 4. Hoe ziet het vernieuwde concept van HEMA merk en -mode eruit? 5. Wie is de doelgroep van HEMA damesmode online? 6. Hoe shopt de HEMA mode doelgroep online en welke kanalen gebruiken zij? 7. Hoe bedienen de concurrenten van HEMA mode de doelgroep online? 8. Welke innovatieve online mogelijkheden kunnen worden gebruikt om de merkidentiteit te versterken? INHOUDSOPGAVE ADVIESPLAN Onderzoek: Digitaal concept. – Trends. - Conceptuele uitgangspunten. - Toepassingen andere productcategorieën. // Vertaling naar digitale toepassingen: E-commerce breed. - Online in de offline omgeving. - De online winkelomgeving. - Contact met de online consument . - Product ontvangst en retour. – Toekomstvisie. – Conclusie. – Actiepunten. - Bronnen MERKHANDBOEK In dit merkhandboek wordt het HEMA merk en mode concept weergegeven door middel van de missie, visie, kernwaarden en beeld. Ook de doelgroep van HEMA damesmode online wordt beschreven door hun on- en offline shopgedrag, de winkels die zij graag bezoeken en uiteraard demografische gegevens.

Toon meer
OrganisatieHogeschool van Amsterdam
OpleidingAMFI - Amsterdam Fashion Institute
AfdelingMedia, Creatie en Informatie
Jaar2016
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk