De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

The numbers tell the tale..

Een advies over de leveranciersbeoordeling bij TNT Fashion Group BV

The numbers tell the tale..

Een advies over de leveranciersbeoordeling bij TNT Fashion Group BV

Samenvatting

The numbers tell the tale… Naar mijn mening een goed passende titel voor de opdracht die ik heb mogen uitvoeren in het kader van mijn bachelor in Facility Management aan de Saxion Hogeschool te Deventer. De titel geeft de essentie van het onderwerp van deze thesis weer; de leveranciersbeoordeling. De leveranciersbeoordeling is een hulpmiddel om met behulp van cijfers (the numbers) aan te kunnen tonen hoe een leverancier presteert op bepaalde gebieden (the tale).
 
The numbers tell the tale is het resultaat van mijn afstudeeropdracht bij TNT Fashion Group; een organisatie in de Supply Chain voor Fashion. De organisatie gaf mij de opdracht om een leveranciersbeoordelingssysteem te ontwerpen, waarmee ze de controle over haar (diverse) leveranciers kunnen behouden.
 
Tijdens het proces ben ik begeleid door Wendy Groener, wie ik hierbij graag wil bedanken voor haar hulp, bijdrage en haar kritische blik op mijn thesisrapport. Ook zou ik graag Timon van Eeten en Fred Teunissen willen bedanken voor hun belangrijke inzichten in het onderwerp van leveranciersbeoordeling. Daarnaast gaat mijn dank uit naar de begeleiding vanuit het Saxion, met name Hans Breuker wie mij de juiste kant op heeft gestuurd om tot dit eindresultaat te komen.
 
Lotte van der Wal
Enschede, juni 2014
 

Toon meer
OrganisatieSaxion
OpleidingFacility Management
Datum2014-06-01
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk