De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Project "Optimalisatie van het Tenderboard process"

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Project "Optimalisatie van het Tenderboard process"

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Binnen Stork heeft men behoefte aan de ondersteuning van ICT bij processen binnen de organisatie. Het proces wat op dit moment binnen Stork de aandacht vestigt om m.b.v. ICT te worden ondersteund is het proces dat betrekking heeft op het goedkeuren van offertes en binnen Stork het Tenderboard process heet. Het Tenderboard process: dit is binnen Stork het proces dat begint bij het indienen van een Project Passport (offerte) bij de business manager tot de initiatie van de uitvoering van het project. Op dit moment verloopt de goedkeuring van deze Project Passports via veel verschillende personen en verschillende wegen en doordat dit proces nog niet ondersteund wordt door middel van automatisering is de kans op fouten aanwezig. Stork heeft de opdracht aan Triple A gegeven het Tenderboard process zoveel mogelijk te ondersteunen door middel van SharePoint.
De reden dat Stork dit project uit wil laten voeren door Triple A heeft als doel de kans op fouten te reduceren binnen het Tenderboard process en het proces te versnellen.

De afstudeeropdracht bestaat uit drie onderdelen:

- Het in kaart brengen van het huidige Tenderboard process
- Het in kaart brengen van een geoptimaliseerd Tenderboard process
- Het implementeren van het Tenderboard process binnen de omgeving van Stork

De opdracht is projectmatig uitgevoerd en de projectdoelstelling is gerealiseerd, wat wil zeggen dat het Tenderboard process is ondersteund m.b.v. ICT (SharePoint). Het proces verloopt sneller waardoor Stork sneller in kan springen op de vraag van de klant en de kans op menselijke fouten is verminderd doordat de processtroom is geautomatiseerd.

Toon meer
OrganisatieAvans Hogeschool
AfdelingAIB Academie voor ICT en Business
PartnersTriple A
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk