De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Tilburg City app

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Tilburg City app

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

De afstudeerstage is voltooid aan het adres van Gemoro BV te Tilburg.
Gemoro Mobile Media, opgericht in 2006, is een organisatie, gespecialiseerd in de ontwikkeling van app(licatie)s voor mobiele apparaten draaiende op Android (Google) en iOS (Apple). De huidige focus van apparaten, ligt daarbij op smartphones en tablets.
Voor deze smartphones en tables, maakt Gemoro zegehete apps.
Apps is kort voor Applicatie of Application en ondanks dat de volle betekenis voor vrijwel alle software gebruikt kan worden, wordt met 'App' tegenwoordig vrijwel altijd mobiele software bedoeld. Deze apps worden ontwikkeld voor smartphones en/of tablets, en worden verspreid via internet.
De opdracht, van opdrachtgever Gemeente Tilburg, is het ontwikkelen, van begin tot eind, van een app voor de mobiele Market van Android. Deze app, geeft de gebruiker op een snelle en overzichtelijke manier informatie over Tilburg. Bij deze informatie valt te denken aan onder andere; eet-, drink- en slaapgelegenheden, evenementen, bezigheden in de omgeving van Tilburg en algemeen nuttige adressen zoals de politie, het toeristenbureau en pinautomaten. Vanuit de informatie kunnen er velen toepassingen bedacht worden welke het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk maken om de weg in en rond Tilburg te vinden.

Toon meer
OrganisatieAvans Hogeschool
AfdelingAIB Academie voor ICT en Business
Datum2012-01
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk