De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Crashreport "Facilitaire uitwijk"

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Crashreport "Facilitaire uitwijk"

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Waar kunnen ambtenaren van de gemeente Berkelland werken als het gemeentekantoor onbruikbaar wordt door een calamiteit ? Met deze belangrijke vraag van de opdrachtgever is het afstudeertraject begonnen.
Het antwoord op bovenstaande vraag is te vinden in dit rapport. Dit eindrapport is het resultaat van een onderzoek dat is uitgevoerd in het kader van de afstudeeropdracht van de opleiding Academie Diedenoort Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Het project is uitgevoerd in opdracht van het hoofd afdeling Facilitaire zaken van de gemeente Berkelland. De aanleiding voor de start van het project was het willen voorzien in een eigen uitwijklocatie in geval van een calamiteit.
Het rapport is opgesteld aan de hand van onderliggende documenten, zoals het projectplan, risico analyse, scenario analyse en uitwijkacties. In dit eindrapport over facilitaire uitwijk wordt een integraal overzicht gegeven van het gehele afstudeertraject waarbij de volgende doelstelling centraal staat:
"Het regelen van de facilitaire uitwijk voor het gemeentekantoor, zodat in geval van een calamiteit, de gemeente Berkelland binnen 48 uur haar wettelijke taken weer kan vervullen en de burger kan bedienen."

Toon meer
OrganisatieHogeschool van Arnhem en Nijmegen
OpleidingFacility Management
AfdelingAcademie Organisatie en Ontwikkeling
Datum2012-06-01
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk