De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Strategisch marketing-communicatieplan HAN Hydromotive

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Strategisch marketing-communicatieplan HAN Hydromotive

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Het HAN Hydromotive team is een studententeam van de HTS Autotechniek. Zij ontwikkelen een super zuinig voertuig rijdend op waterstof en met dit voertuig rijden zij mee in de zuinigheidswedstrijd genaamd Shell Eco-marathon. Het team bestaat uit een 16-tal HTS Autotechniek studenten. In 2012 wordt dit evenement gehouden rond de Ahoy te Rotterdam. Ruim 3000 studenten uit heel Europa strijden met hun voertuigen om zo zuinig mogelijk te rijden. Het team heeft een duidelijk driejarenplan. Voor het seizoen 2012 van de SEM wordt uitgebreid het nieuwe, zelf ontwikkelde, waterstofsysteem getest. Dit systeem wordt in een compleet nieuw ontwikkelde tweepersoons auto geplaatst die meerijdt tijdens de SEM 2013. Ditzelfde voertuig wordt op een geldig kenteken gezet voor het seizoen 2014 van de SEM. Dit is een wereldprimeur. Met deze ambities laten het team en Arval zien dat zij geloven in de mogelijkheid van echt duurzame mobiliteit.
De communicatie en activiteiten zijn essentieel om een geslaagde samenwerking aan te gaan. Dit rapport geeft inzicht in deze activiteiten en de te nemen acties om de samenwerking vorm te geven. Bovendien bevat het rapport een kostenoverzicht dat variabel is en gebruikt kan worden voor de opvolgende jaren. De aanleiding van dit rapport neemt een aantal vragen met zich mee. De doelstelling van dit rapport is om antwoord te geven op de volgende vraag:
„Hoe kan Arval met het sponsorschap van het HAN Hydromotive team binnen drie jaar haar innovatieve en duurzame imago versterken en daarmee young professionals inspireren?‟

Toon meer
Trefwoorden
OrganisatieHogeschool van Arnhem en Nijmegen
OpleidingAutomotive
AfdelingAcademie Engineering en Automotive
Datum2012-05-22
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk