De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Rapport Afstudeeropdracht

Heuts Mobiliteit & Vrije tijd

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Rapport Afstudeeropdracht

Heuts Mobiliteit & Vrije tijd

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Dit verslag is geschreven door Chris Gijzen, afstudeerstudent autotechniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De opdrachtgever is Heuts mobiliteit & vrije tijd. Heuts is van oorsprong een automaterialen grossier. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot leverancier van auto-onderdelen, aanverwante producten/accessoires en vrijetijdsartikelen. Het project is gericht op de garantieafdeling van Heuts. Binnen de organisatie van Heuts is namelijk behoefte aan het verbeteren/vernieuwen van de processen en procedures van deze afdeling. Heuts wilt deze afdeling al langere tijd herzien maar is hier tot op heden niet aan toe gekomen.
Heuts wilt de afdeling herzien om de afhandeltijd van een garantieorder terug te brengen tot de afgesproken termijn van vier tot zes weken. Om deze afhandeltijd te borgen heeft de organisatie behoefte aan een systeem om de doorlooptijden te bewaken. Daarnaast moet er inzicht komen op de resultaten van garantie- en retourorders.
In de laatste vier weken van het project zijn reeds enkele adviezen geïmplementeerd. Andere adviezen zijn te ingrijpend om direct door te voeren of vergen grote aanpassingen door de automatiseringsafdeling. Voor de niet uitgevoerde adviezen zijn de te nemen stappen beschreven in een implementatieplan. Met de opdrachtgever is de draagkracht van deze adviezen besproken. Hij geeft aan dat de adviezen binnen een termijn van zes maanden worden uitgevoerd.

Toon meer
OrganisatieHogeschool van Arnhem en Nijmegen
OpleidingAutomotive
AfdelingAcademie Engineering en Automotive
PartnerRAPPORT AFSTUDEEROPDRACHT
Datum2013-06-04
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk