De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Data Analysis Portal

Bouwen van een analyse systeem

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Data Analysis Portal

Bouwen van een analyse systeem

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

In deze opdracht zal een webapplicatie gemaakt worden, waar tel-data in gecorrigeerd kan worden. Deze applicatie zal een vervanger zijn voor alle huidige data reparatie software. De nieuwe applicatie dient slimmer te zijn dan de huidige omgevingen. Het moet de gebruiker suggesties kunnen geven wat wel en niet gerepareerd moet worden en hoe de reparatie er vervolgens uit dient te zien.
Performance is een belangrijk onderdeel binnen het project. Er zal onderzocht moeten worden hoe de applicatie schaalbaar gemaakt kan worden, zodat de applicatie om kan gaan met een grote hoeveelheid tel-data. Hiervoor zal gekeken worden naar frameworks als Akka.NET en Orleans. Deze frameworks lossen dit probleem mogelijk op door gebruik te maken van het actor model. De front-end van de webapplicatie zal gemaakt worden als een single page application. Zo kan ervoor gezorgd worden dat er zo veel mogelijk werk van de webserver uithanden gegeven kan worden. Er moet nog wel onderzocht worden van welk framework hiervoor gebruik gemaakt zal worden.
Voor de webapplicatie is het van belang dat deze uit te breiden is met de ondersteuning van andere bedrijfsprocessen. Het data correctie algoritme zal mogelijk omgaan met gevoelige informatie, zoals gescande mac-adressen. Hierdoor is het van belang dat er rekening gehouden wordt met de beveiliging. Het algoritme zelf zal door de data analisten opgesteld worden.
De webapplicatie moet gemaakt worden met de nieuwste standaarden en dient gebruiksvriendelijk te zijn op de volgende display types: Desktop PC (16:9 & 21:9), tablet en smartphones.

Toon meer
OrganisatieDe Haagse Hogeschool
AfdelingITD Informatica
PartnersCityTraffic
Jaar2017
TypeBachelorscriptie
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk