De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Bouwen aan een veilige werkomgeving.

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Bouwen aan een veilige werkomgeving.

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

In dit rapport wordt onderzoek gedaan naar en worden aanbevelingen gegeven voor, een zo veilig mogelijke werkomgeving. Het onderzoek zal worden uitgevoerd in het hoofdkantoor van Bouwend Nederland. Deze organisatie valt binnen de branche zakelijke dienstverlening.
Naar aanleiding van informatie verkregen van Bouwend Nederland is de volgende probleemstelling geformuleerd:
' Hoe kan het Bouwhuis in Zoetermeer in hun gebouw een zo optimaal mogelijk veilige werkomgeving creëren waarbij het personeel aan zo min mogelijk risico's wordt blootgesteld?'
Doelstelling van dit rapport is inzicht te krijgen in de huidige situatie op het gebied van veiligheid en het in kaart brengen en bewust worden van de mogelijke risico's.
Allereerst wordt er door middel van empirisch onderzoek, hierin te verstaan een medewerkerenquête, de huidige situatie getoetst. De uitkomsten hiervan zullen verder in het rapport worden vergeleken met die van de risicoinventarisatie en evaluatie. De wettelijke bepalingen zullen uiteindelijk een leidraad vormen in de gegeven adviezen. De belangrijkste aanbevelingen zijn aandachtspunten met de hoogste prioriteitswaarde. Deze zullen dan ook terugkomen in het actieplan en op korte termijn moeten worden aangepakt.

Toon meer
OrganisatieDe Haagse Hogeschool
AfdelingFM Facility Management
PartnersBouwend Nederland, Zoetermeer
Jaar2008
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk