Perceived expertise vs. perceived trustworthiness: the suppressed effect of source type on review attitude
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Perceived expertise vs. perceived trustworthiness: the suppressed effect of source type on review attitude
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Samenvatting
Mediated communication is moving away from the traditional concept of oneway mass communication in which a centrally located sender addresses a mass audience. In today’s interactive media landscape, people formerly known as ‘the audience’ are increasingly dictating the creation and dissemination of information. The opportunity for people to actively engage in the public-information process provides consumers with a rich and varied set of consumer opinions, often posted in the form of online product reviews. Online product reviews are seen as a persuasive source of information in the consumerdecision making process, shaping not only consumers’ attitudes but also their purchase behaviors.
Organisatie | Hogeschool Rotterdam |
Lectoraat | Kenniscentrum Creating 010 |
Gepubliceerd in | Advances in Advertising Research (Vol. 2): Breaking New Ground in Theory and Practice Gabler, Wiesbaden, Pagina's: 423-436 |
Datum | 2011-01-15 |
Type | Boekdeel |
ISBN | 9783834968548 |
DOI | 10.1007/978-3-8349-6854-8_27 |
Taal | Engels |