De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Rechten: Alle rechten voorbehouden

HourPower

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

De aanleiding voor dit project komt voort uit een project wat tijdens het eerste leerjaar op de FNT van de Hogeschool Utrecht is uitgevoerd. Destijds was ik werkzaam bij een bedrijf waar mensen in de buitendienst werkzaam waren, maar de urenregistratie was hier niet voor geschikt. Om uren te registreren moesten medewerkers via Remote Desktop inloggen op een centrale server. Op basis van deze ervaring is toen besloten om een online urenregistratiesysteem (HourPower) te realiseren.

Het eindresultaat van dit project werd goed ontvangen en beoordeeld met een 8 als eindcijfer en een uitnodiging om het product namens de studierichting Informatica te presenteren op de open dag. Op basis hiervan is besloten om verder te gaan met dit product.

Gelukkig biedt de Hogeschool Utrecht de mogelijkheid om een duo-opdracht uit te voeren als afstudeerproject. Van deze gelegenheid is dan ook gebruik gemaakt om het eerder uitgevoerde project nieuw leven in te blazen. Destijds zijn functionaliteiten bedacht en direct gerealiseerd. Voor dit project zijn een aantal vragen gesteld en gezocht alvorens te beginnen met het realiseren van het systeem.

Toon meer
OrganisatieHogeschool Utrecht
OpleidingInformatica
AfdelingICT
Datum2009-12-15
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk