De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Youth Hub - Giovanni Curmi Higher Secondary School

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Youth Hub - Giovanni Curmi Higher Secondary School

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

De Youth Hub is een onderdeel van Agenzija Zghazagh. De Youth Hub is een plek in een school waar non-formeel en informeel onderwijs wordt aangeboden. Het doel van de Youth Hub is om de persoonlijke en sociale vaardigheden van jongeren te verbeteren. De Youth Hub probeert dit te bereiken door een informele en recreatieve omgeving te creëren, waarin de jeugdwerker een gezonde en goede relatie met de jongeren probeert op te bouwen.
De Youth Hub in de Giovanni Curmi Higher Secondary School is nog nooit formeel geëvalueerd en het onderzoek heeft als doel om de Youth Hub te evalueren. Om meer inzicht te krijgen op mogelijke factoren die invloed kunnen hebben op de Youth Hub is er allereerst een theoretisch onderzoek gedaan. Vanuit het theoretische kader en met behulp van de instelling zijn er hoofd- en deelvragen geformuleerd. Het onderzoek is erop gericht geweest om te onderzoeken in welke mate de jongeren de Youth Hub waarderen en in welke mate de gestelde doelen, die gericht zijn op jongeren, behaald worden.
Om een antwoord te kunnen verkrijgen op de hoofdvraag is er besloten om gebruik te maken van enquêtes en interviews. In de eindconclusie komt naar voren dat het merendeel van de bezoekers tevreden is over de openingstijden, de sfeer en de toegankelijkheid van de Youth Hub. Op basis van het onderzoek zijn aanbevelingen gedaan aan Agenzija Zghazagh.

Toon meer
OrganisatieViaa
OpleidingSocial Work
AfdelingAcademie Social Work en Theologie
PartnersAgenzija Zghazagh, Malta
Datum2017-06-30
TypeBachelorscriptie
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk