Contact

Voor vragen over de HBO Kennisbank kunt u contact opnemen met:

SURF
HBO Kennisinfrastructuur
info@hbokennisbank.nl

Voor vragen aan- of over de deelnemende hogescholen, zie dit overzicht.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de antwoorden op een aantal vragen. Daarnaast staan onder de verschillende doelgroepen de antwoorden op meer specifieke vragen op een rij.

Het lukt mij niet om een publicatie te downloaden. Hoe los ik dit op?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende redenen zijn antivirussoftware of instellingen van uw internet browser die het downloaden blokkeren. Ook kan het zijn dat een publicatie is afgeschermd of dat het benodigde programma om een publicatie te openen niet op uw computer staat. Wij adviseren u daarom om het bestand, indien mogelijk, via een andere computer of internet browser te downloaden. Lukt dit niet? Stuur ons dan een bericht via info@hbokennisbank.nl met een print screen van de foutmelding. Wij helpen u graag verder.

De koppeling tussen het bestand en de informatie over de publicatie klopt niet. Hoe los ik dit op?

Alle publicaties (inclusief scripties) die vindbaar zijn in de HBO Kennisbank, staan opgeslagen in de repository (database met alle wetenschappelijke publicaties) van de hogescholen zelf. Neem daarom voor het aanpassen van een koppeling contact met hen op. Zij kunnen u hier verder mee van dienst zijn. De naam van de betreffende hogeschool vindt u bij de informatie over de publicatie.

Ik wil mijn naam aanpassen die bij mijn publicatie staat vermeld. Hoe doe ik dit?

Indien uw naam niet correct staat weergegeven, kan dit over het algemeen worden aangepast. Alle publicaties (inclusief scripties) die vindbaar zijn in de HBO Kennisbank, staan opgeslagen in de repository (database met alle wetenschappelijke publicaties) van de hogescholen zelf. Neem daarom voor het wijzigen van uw naam contact met hen op. Zij kunnen u hier verder mee van dienst zijn. De naam van de betreffende hogeschool vindt u bij de informatie over de publicatie. Heeft u bij meerdere hogescholen publicaties op uw naam staan? Dan dient u dit verzoek bij ieder afzonderlijk in te dienen.

Kan ik mijn publicatie laten verwijderen van de HBO Kennisbank?

Alle publicaties (inclusief scripties) die vindbaar zijn in de HBO Kennisbank, staan opgeslagen in de repository (database met alle wetenschappelijke publicaties) van de hogescholen zelf. Neem daarom voor het verwijderen van een publicatie contact met hen op. Zij kunnen u hier verder mee van dienst zijn. De naam van de betreffende hogeschool vindt u bij de informatie over de publicatie.

Er staat bedrijfsgevoelige informatie in een publicatie. Kan dit verwijderd worden?

Alle publicaties (inclusief scripties) die vindbaar zijn in de HBO Kennisbank, staan opgeslagen in de repository (database met alle wetenschappelijke publicaties) van de hogescholen zelf. Neem daarom voor het verwijderen van bedrijfsgevoelige informatie contact met hen op. Zij kunnen u hier verder mee van dienst zijn. De naam van de betreffende hogeschool vindt u bij de informatie over de publicatie.