Details

Titel

Hardlopen voor modemerken op de sportmarkt

Documenten
Auteur
Stoelman, Florian (student)
Organisatie
Hogeschool van Amsterdam
Instituut
Media, Creatie en Informatie
Rubriek
Taal, Cultuur & Kunsten
Trefwoorden
FM, marktonderzoek (vorm), sportkleding, mode, hardlopen
Samenvatting

ONDERZOEKSVRAAG Wat is de impact op het aanbod en de specifieke eigenschappen van sportkleding voor een hardloper als gevolg van de concurrentiestrijd tussen sportmerken en modemerken? DEELVRAAG 1 Wat is de marktpotentie van de loopsport? ( Wat zijn trends binnen de loopsportmarkt? Hoeveel mensen zijn er die hardlopen? Wat zoekt de loopsporter in zijn/haar kleding?). DEELVRAAG 2 Wat zijn de specifieke eisen van hardloopkleding? (Waarom zijn de specifieke eisen belangrijk voor de hardloper? DEELVRAAG 3 Wat wordt er aan hardloopkleding aangeboden? (Hoe is de sportkleding van een hardloper opgebouwd? Wat voor invloed heeft de innovatie van stof en ontwerp op de eigenschappen hardloopkleding?) - DEELVRAAG 4: Welke merken doen wat met de gestelde eisen? DEELVRAAG 5 Wat is de interactie tussen sport en mode? ( Hoe wordt het comfort verbeterd? Wat voor invloed heeft de interactie tussen mode- en sportmerken op de ontwikkeling van sportkleding?) DEELVRAAG 6 Wat voor innovaties zijn van invloed? (Wat zijn ontwikkelingen op de markt die invloed hebben op de sportkleding productie? Wat zijn trends die invloed hebben op de ontwikkelingen van kleding?)

Soort object
Bachelorscriptie
Taal
Nederlands
Datum
2014
Plaats
Amsterdam
Uitgever
Hogeschool van Amsterdam
Begeleider
Corstanje, Charlotte
Smit, Joop
Waardering
4 Sterren (1)
Formaat
application/pdf
application/pdf
Rechten
Deel dit document
Share

Waardeer

Vooraf:

De HBO Kennisbank geeft gebruikers de mogelijkheid om te reageren op de inhoud van de website met als doel het stimuleren van en het uitwisselen en voortbouwen op kennis. De HBO Kennisbank behoudt zich het recht voor om teksten op de site aan te passen of te verwijderen.

Het adres wordt niet weergegeven
Geef een waardering *
Neem de code over
* Verplichte velden

Reacties

Henk Wessels

(1 jaar geleden)

Beste Lezer,

Ben bezig metde opzet voor een kleding advies bij hardlopen in alle jaar getijden. Veel lopers vragen mij als trainer voor een advies met name in deze periode van kou regen en wat niet meer zij. Mijn duurloop vereniging is LAAC Twente, vandaar mij bezoek.

Groet Henk

4 Sterren Markeren als spam