Details

Titel

A World of Beauty & Expats

Subtitel
Een onderzoek naar waarden
Documenten
Auteur
Schohaus, Anneloes (student)
Organisatie
Hogeschool Leiden
Instituut
Cluster M&B
Opleiding
Communicatie
Rubriek
ICT & Media
Mens & Maatschappij
Taal, Cultuur & Kunsten
Trefwoorden
communicatie, expats, waarden, kwalitatief onderzoek, face-to-face interviews, Den Haag, cultuur, culturele achtergronden, Mauritshuis, kunst, musea, waardetheorie, rokeach value survey (rvs) - rokeach, communicatie (com)
Samenvatting

Er is onderzoek gedaan naar de waarden die expats, werkend en/of wonend in Den Haag en omgeving belangrijk vinden in relatie tot het bezoeken van het Mauritshuis. De waardetheorie van Milton Rokeach is gebruikt om inzicht te verkrijgen in deze waarden. Door middel van het afnemen van face-to-face interviews bij acht respondenten met verschillende continentale achtergrond, is de onderzoeker tot de resultaten, conclusies en aanbevelingen gekomen. In verband met privacy zijn o.a. de resultaten, conclusies, aanbevelingen en een groot deel van de bijlagen verwijderd uit de scriptie.

Soort object
Bachelorscriptie
Taal
Nederlands
Datum
2016-02-22
Begeleider
Schriemer, Martien
Instelling
Mauritshuis
Waardering
0 Sterren (0)
Formaat
application/pdf
Rechten
CC-BY-NC
Link
www.mauritshuis.nl/
Deel dit document
Share

Waardeer

Vooraf:

De HBO Kennisbank geeft gebruikers de mogelijkheid om te reageren op de inhoud van de website met als doel het stimuleren van en het uitwisselen en voortbouwen op kennis. De HBO Kennisbank behoudt zich het recht voor om teksten op de site aan te passen of te verwijderen.

Het adres wordt niet weergegeven
Geef een waardering *
Neem de code over
* Verplichte velden