Details

Titel

Assessment of Factors Affecting Quality of Hararge Coffee (Coffea arabica L.) in Coffee Value Chain

Subtitel
a case study of Darolabu District, Eastern Ethiopia
Documenten
Auteur
Ameyu, M.A. (student)
Organisatie
Van Hall Larenstein
Instituut
Agricultural Production Chain Management
Rubriek
Natuur & Landbouw
Trefwoorden
Koffie, Oogsten, Na-oogstbehandeling, Ketenmanagement
Samenvatting

This study was designed to identify the pre and postharvest factors affecting the quality of dry processed Hararge coffee along the chain for further good agricultural practice.

Soort object
Masterscriptie
Taal
Engels
Datum
2014-09-01
Plaats
Wageningen
Uitgever
VHL
Begeleider
Hal, J. van
Waardering
0 Sterren (0)
Omvang
76 p.
Formaat
application/pdf
Deel dit document
Share

Waardeer

Vooraf:

De HBO Kennisbank geeft gebruikers de mogelijkheid om te reageren op de inhoud van de website met als doel het stimuleren van en het uitwisselen en voortbouwen op kennis. De HBO Kennisbank behoudt zich het recht voor om teksten op de site aan te passen of te verwijderen.

Het adres wordt niet weergegeven
Geef een waardering *
Neem de code over
* Verplichte velden