Details

Titel

Positioneringsonderzoek Organisatie

Documenten
Auteur
Dindar, Maral (student)
Organisatie
Hogeschool Leiden
Instituut
Faculteit M&B
Opleiding
Communicatie
Rubriek
ICT & Media
Trefwoorden
positioneringsonderzoek, positionering, duurzaamheid, voeding, consumentengedrag, communicatie, kwalitatief onderzoek, 3c: company, customer, competition - ohmae, strategie en positionering
Samenvatting

Maral Dindar heeft een onderzoek uitgevoerd in opdracht van Organisatie over de positionering van de organisatie. Dit onderzoek is uitgevoerd, omdat Organisatie geen valide onderbouwd beeld had van de klantbehoeftes, er veel concurrenten zijn voor Organisatie en gezonde voeding een trend is, waarop Organisatie (meer) kan inspelen. De probleemstelling bij dit onderzoek luidt: Op welke manier kan Organisatie zich volgens haar klanten – uitgaande van haar sterke punten, klantbehoeftes, doelstellingen en de positionering van de concurrenten – het best positioneren op de markt voor duurzaam geproduceerd voedsel? In eerste instantie heeft de onderzoekster deskresearch uitgevoerd naar de markt, de consumenten en de omgeving. Vervolgens heeft de onderzoekster kwalitatief onderzoek gedaan. Dit heeft plaatsgevonden middels semigestructureerde interviews onder de klanten van Organisatie. Voorwaarde voor de respondentwerving was dat de respondenten al bekend waren met de organisatie.

Soort object
Bachelorscriptie
Taal
Nederlands
Datum
2015-09-24
Waardering
0 Sterren (0)
Formaat
application/pdf
Rechten
Restricted Access
Deel dit document
Share

Waardeer

Vooraf:

De HBO Kennisbank geeft gebruikers de mogelijkheid om te reageren op de inhoud van de website met als doel het stimuleren van en het uitwisselen en voortbouwen op kennis. De HBO Kennisbank behoudt zich het recht voor om teksten op de site aan te passen of te verwijderen.

Het adres wordt niet weergegeven
Geef een waardering *
Neem de code over
* Verplichte velden