Details

Titel

A taste of hospitality service in Curacao

Documenten
Auteur
Hensgens, L. (student)
Organisatie
HZ University of Applied Sciences
Instituut
Academie voor Economie & Management
Opleiding
Vitaliteitsmanagement & Toerisme
Rubriek
Recreatie & Sport
Economie & Management
Trefwoorden
hospitality, service level, restaurants
Samenvatting

This qualitative research has been executed for Soy Hospitality with the aim of understanding the opinions, ideas and feelings about the provided service by the hospitality employees of Soy Hospitality. Besides that, it aims to discover ways in which the service could be improved. It turned out that communication, serving techniques and knowledge are the main points that should be improved in order to upgrade the service. The results of the research have been obtained by performing interviews and mystery visists.

Soort object
Bachelorscriptie
Taal
Engels
Datum
2017-03-28
Begeleider
Graaf, E. van der
Suares, M.
Instelling
Soy Hospitality, Willemstad (Curacao)
Waardering
0 Sterren (0)
Formaat
application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Rechten
Restricted Access
Deel dit document
Share

Waardeer

Vooraf:

De HBO Kennisbank geeft gebruikers de mogelijkheid om te reageren op de inhoud van de website met als doel het stimuleren van en het uitwisselen en voortbouwen op kennis. De HBO Kennisbank behoudt zich het recht voor om teksten op de site aan te passen of te verwijderen.

Het adres wordt niet weergegeven
Geef een waardering *
Neem de code over
* Verplichte velden