Details

Titel

Food safety concerncs in broiler sub sector : understanding potential hazards arise in the Herat broiler vertical chain that impact on poultry meat safety

Documenten
Auteur
Qader Gulzari, A. (student)
Organisatie
Van Hall Larenstein
Instituut
Agricultural Production Chain Management
Rubriek
Economie & Management
Natuur & Landbouw
Trefwoorden
vleeskuikenproductie, voedselveiligheid, pluimveevlees, gezondheidsgevaren, risicofactoren, ketenmanagement, pluimveebedrijf, afghanistan, broiler production, food safety, poultry meat, health hazards, risk factors, supply chain management, poultry industry, afghanistan
Samenvatting

The purpose of this study was to contribute to the improvement of the food safety in the broiler sub sector in Enjil in the suburb of the Herat city, a district in centre of the Herat province in western part of Afghanistan.

Soort object
Masterscriptie
Taal
Engels
Datum
2011
Begeleider
Oude Luttikhuis, W.M.T.
Waardering
0 Sterren (0)
Omvang
VII, 69 p
Formaat
application/pdf
Rechten
Wageningen University & Research
Registratie
1980798
Deel dit document
Share

Waardeer

Vooraf:

De HBO Kennisbank geeft gebruikers de mogelijkheid om te reageren op de inhoud van de website met als doel het stimuleren van en het uitwisselen en voortbouwen op kennis. De HBO Kennisbank behoudt zich het recht voor om teksten op de site aan te passen of te verwijderen.

Het adres wordt niet weergegeven
Geef een waardering *
Neem de code over
* Verplichte velden