De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Help! De pc is slimmer dan de docent!

redactie
02-09-2019

Schrijf een essay over het thema: ‘Help! De pc is slimmer dan de docent!’ De deadline is 15 september en de hoofdprijs 2.000 euro. SURF organiseert deze Daphne Riksen Schrijfprijs voor iedereen die in het onderwijs werkt, studeert of erover wil meepraten.

Een goed geschreven verhaal heeft impact
Een tekst over complexe materie hoeft niet moeilijk leesbaar te zijn. Sterker nog, hoe ingewikkelder de tekst, hoe meer lezers afhaken. Het is een kunst om een verhaal makkelijk leesbaar en begrijpelijk voor anderen te maken.

Over de Daphne Riksen Schrijfprijs
Om te stimuleren dat er beter over techniek, innovatie en onderwijs wordt geschreven, organiseert SURF de Daphne Riksen Schrijfprijs. Daphne, de naamgeefster van deze prijs, wist op heldere en aantrekkelijke manier over ingewikkelde materie te schrijven. Niet alleen omdat ze met dat talent geboren was, maar vooral omdat ze veel oefende in het scherpen van de pen.

Schrijf een essay van 1.000 woorden en win 2.000 euro
Je kunt mooie prijzen winnen! De hoofdprijs is een geldbedrag van 2.000 euro. De tweede prijs is 1.000 euro en er is 500 euro voor de derdeprijswinnaar. Hoor je niet bij de 3 besten, dan komt jouw verhaal misschien wél in de SURF Onderwijsinnovatiekrant. Daarin zetten we een bloemlezing van alle inzendingen en die verspreiden we tijdens de SURF Onderwijsdagen op 5 en 6 november 2019. En natuurlijk komen de beste verhalen op surf.nl te staan.

Meer informatie
www.surf.nl/daphne-riksen-schrijfprijs

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk