De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

ZX EVO : The next generation of room controls

Rechten: Alle rechten voorbehouden

ZX EVO : The next generation of room controls

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Tijdens mijn afstudeerstage ben ik bij Priva B.V. verantwoordelijk geweest voor het bedenken van nieuwe bedieningsmogelijkheden voor climate-controle panels.
Tijdens dit project ben ik verantwoordelijk geweest voor het realiseren van een prototype ter inspiratie van de technici / ontwerpers die aan de slag gingen met het ontwerpen van de huidige producten. Deze prototype beschikte zowel over een interface ontwerp als een fysiek ontwerp.

Voor dit project heb ik mijn vaardigheden moeten verbreden en meer kennis moeten vergaren over userinterface design (GUI) om zo tot een goed userinterface ontwerp te kunnen komen.

Het eindresultaat was erg goed ontvangen door het bedrijf en de betrokken. Zo zijn een aantal onderdelen van het ontwerp één op één overgenomen en doorgevoerd in de nieuwe producten. Hoewel ik eindverantwoordelijk was voor het project was communicatie met interne en externe betrokken van cruciaal belang om dit project tot een goede einde te brengen. Het was een te groot project om alleen en zonder expertise van anderen te realiseren. Het resultaat is een zeer tevreden opdrachtgever, erg enthousiaste klanten/gebruikers en een 8,5 als afstudeercijfer.

Toon meer
OrganisatieDe Haagse Hogeschool
OpleidingTISH Industrieel Product Ontwerpen
AfdelingAcademie voor Technologie, Innovatie & Society Den Haag
PartnersPriva B.V.
Jaar2010
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk