Ingrediënten voor het ontwerpen van bedrijvencampussen
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Ingrediënten voor het ontwerpen van bedrijvencampussen
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Samenvatting
In dit rapport wordt onderzoek gedaan naar welke ruimtelijke en functionele kenmerken bij bedrijvencampussen de verblijfskwaliteit bepalen voor de recreatieve gebruikers. Dit uit zich in een ingrediëntenboek met inrichtingsprincipes voor het ontwikkelen van bedrijvencampussen.
Organisatie | Van Hall Larenstein |
Afdeling | Tuin- en landschapsinrichting |
Jaar | 2011 |
Type | Bachelor |
Taal | Nederlands |