De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Deel deze publicatie

Kwaliteitsoptimalisaties voor Nederlandse consumptieaardappelen

een onderzoek naar mogelijke kwaliteitsoptimalisaties voor Nederlandse consumptieaardappelen binnen de coöperatie ‘PotatoNext B.V.’

Open access

Kwaliteitsoptimalisaties voor Nederlandse consumptieaardappelen

een onderzoek naar mogelijke kwaliteitsoptimalisaties voor Nederlandse consumptieaardappelen binnen de coöperatie ‘PotatoNext B.V.’

Open access

Samenvatting

Deze scriptie is geschreven in opdracht van PotatoNext, een bedrijf gespecialiseerd in het verwerken, verpakken en leveren van consumptieaardappelen. PotatoNext heeft regelmatig te maken met klachten over kieming bij het eindproduct. Kieming verlaagt de productkwaliteit en beïnvloedt de klanttevredenheid negatief. De centrale onderzoeksvraag van deze scriptie luidt dan ook: ‘’Welke kwaliteitsoptimalisaties voor de Nederlandse consumptieaardappel zijn er mogelijk?’’ Het doel van dit onderzoek is om vanuit verschillende perspectieven, intern én extern, in kaart te brengen waar kwaliteitsverbetering nodig is en welke maatregelen binnen de invloedssfeer van PotatoNext liggen.

Organisatie
Afdeling
PartnersAeres Hogeschool Dronten
Datum2025-05-21
Type
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk