De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Kurkuma uit Bemmel

Kurkuma uit Nederland! Chef-kok Leon Mazairac weet wel raad met deze Nederlandse smaakbom

Kurkuma uit Bemmel

Kurkuma uit Nederland! Chef-kok Leon Mazairac weet wel raad met deze Nederlandse smaakbom

Samenvatting

Kurkuma, koenjit of geelwortel: een tropisch gewas met vele benamingen. Normaal importeren we de kurkuma vanuit India en Peru, maar nu is het docent-onderzoeker Erik Janssen met zijn tuinbouwstudenten gelukt om de kurkuma op biologische wijze te telen in Nederland. Chef-kok Leon Mazairac weet wel raad met deze Nederlandse smaakbom.

OrganisatieHAS Green Academy
LectoraatNieuwe Teeltsystemen
Jaar2021
TypeArtikel
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk