De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Adviesrapport ten behoeve van de doorontwikkeling van de module 'Herstel en zingeving'

Open access

Rechten:Alle rechten voorbehouden

Adviesrapport ten behoeve van de doorontwikkeling van de module 'Herstel en zingeving'

Open access

Rechten:Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Dit adviesrapport, mijn afstudeerwerkstuk, is afgestemd op twee partijen. Het sluit aan op de situatie van de opdrachtgever en is voor hen praktisch te gebruiken. Ook sluit het aan bij de kennisagenda van Christelijke Hogeschool Ede. Het laatste betekent dat dit adviesrapport iets zegt over de positionering van de geestelijk verzorger en de omgang met identiteit en diversiteit.
De informatie waar de opdrachtgever om vraagt is specifiek en betreft niet dezelfde informatie waar de CHE om vraagt. Om die reden is het zevende hoofdstuk specifiek gericht op de relevantie van dit afstudeerwerkstuk voor de kennisagenda van de CHE. De eerste zes hoofdstukken zijn gericht op de opdrachtgever.

Dit adviesrapport begint in hoofdstuk 1 met een omschrijving van de aanleiding, probleemstelling en doelstelling van het onderzoek, waarvan dit totale adviesrapport de uitkomst is. De verantwoording van de onderzoeksmethodieken volgt in hoofdstuk 2. In hoofdstuk 3 wordt, met ondersteuning van literatuur, nagedacht over de context waarin geestelijk zorg verleent wordt en welke thema’s van belang zijn in geestelijk zorg in de zorg. Met de uitkomst hiervan wordt een theoretische reflectie op de module ‘Herstel en zingeving’ gegeven in hoofdstuk 4. De data van het praktische onderzoek is uitgewerkt in bijlage 1, maar de samenvatting van de belangrijkste data met conclusie wordt gegeven in hoofdstuk 5. In het 6e hoofdstuk volgen de aanbevelingen. Hoofdstuk 7 richt zich op de aansluiting met de kennisagenda van de CHE.


Toon meer
OrganisatieChristelijke Hogeschool Ede
OpleidingGodsdienst Pastoraal Werk
PartnerGGZ Bavo-Europoort
Jaar2017
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk