De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Consumentengedrag

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Consumentengedrag

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Consumentengedrag is een compleet en actueel standaardwerk over het gedrag van consumenten en de wisselwerking tussen marketing en consumentengedrag. Het boek volgt het planningsproces van de marketeer en legt uit hoe hij goed gefundeerde beslissingen kan nemen. Er is veel aandacht voor de achtergrond van marketingbeslissingen; onder andere in de vorm van de zogenaamde 'marketingspiralen'.
Deze herziening is praktijkgericht, met veel actuele cases en voorbeelden, waarbij de kenmerken van verschillende werkvelden zoals FMCG, diensten (inclusief hospitality), duurzaam consumentengedrag en not-for-profit behandeld en vergeleken worden. In het kader van de trend naar maatschappelijk verantwoord ondernemen is een nieuw hoofdstuk opgenomen over maatschappelijk verantwoord consumentengedrag. In een ander nieuw hoofdstuk wordt de toekomst van het consumentengedrag besproken aan de hand van actuele ontwikkelingen en trends, zoals synergetische marketing, experience marketing en permission marketing.
Nieuw is www.consumentengedrag.wolters.nl. Studenten vinden hier multiple-choicevragen, casussen en opdrachten. De aansprekende zelftesten op de site helpen hen om zich lastige begrippen eigen te maken. Voor docenten is er ondersteunend materiaal op de site beschikbaar met discussievragen, uitwerkingen en competenties.

Toon meer
OrganisatieFontys Hogescholen
Jaar2006
TypeBoek
TaalOnbekend

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 27 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk