De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Het keuzeproces van de potentiële gast

Open access

Rechten:Alle rechten voorbehouden

Het keuzeproces van de potentiële gast

Open access

Rechten:Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Topsport for Life heeft op dit moment 100 gasten aangesloten bij de stichting. Dat is te weinig. De stichting heeft geen inzicht in het handelen van een potentiële gast, weet niet waar ze acteren op online media of wie er van invloed zijn op hun besluitvorming. Hoe bereik je precies die mensen? Wat is hun proces van keuze voor een dergelijke stichting als Topsport for Life?
Het doel is om te weten te komen welke keuzes potentiële gasten maken. Om daar uiteindelijk gericht strategieën op toe te passen. Hiervoor is de volgende centrale onderzoeksvraag opgesteld:
“Hoe ziet het besluitvormingsproces, van de keuze om te participeren bij een stichting als TFL, van een potentiële gast eruit en wat is daarbij de communicatiebehoefte en via welke communicatiekanalen zou deze informatie aangereikt kunnen worden?” De potentiële gast is in dit geval de doelgroep: volwassenen met een levensbedreigende ziekte. Uit vooronderzoek is gebleken dat naasten een belangrijke rol hebben in het besluitvormingsproces van een potentiële gast.

Toon meer
OrganisatieFontys
OpleidingCommunicatie
AfdelingFontys Hogeschool Communicatie
PartnerTopsport for life
Datum2016-06-29
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk