De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Ontwikkeling dashboard applicatie LetsGrow.com

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Ontwikkeling dashboard applicatie LetsGrow.com

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

De doelstelling van de opdracht is het ontwikkelen van een overzichtelijke user interface in de vorm van een dashboard, waarbij klanten zelf het dashboard kunnen inrichten en sneller relevante informatie tot hun beschikking hebben. Dit dashboard dient tevens voor een betere uitstraling van LetsGrow te zorgen en zal op een intuïtieve manier te bedienen zijn, zodat iedere klant goed overweg kan met LetsGrow. Dit kan vervolgens zorgen voor meer (internationale) klanten. Het dashboard zal in meerdere talen beschikbaar zijn, namelijk Nederlands, Engels en Frans.
Het dashboard zal verder responsive gemaakt moeten worden, om deze ook bruikbaar te maken op mobiele apparaten zoals mobiele telefoons en tablets. Ook zal er ook de mogelijkheid geboden moeten worden om data uit externe bronnen te tonen.Tot slot is het belangrijk dat het dashboard de huisstijl van LetsGrow implementeert, zodat het dashboard een geheel wordt met de rest van de LetsGrow applicaties en dat het voor klanten duidelijk is dat het dashboard een onderdeel is van LetsGrow. Het dashboard is dus een volledig nieuwe functionaliteit binnen LetsGrow, aangezien er momenteel geen dashboard aanwezig is.

In de nieuwe situatie heeft de klant beschikking over een dashboard. Dit dashboard zal eenvoudig in gebruik zijn en klanten kunnen deze makkelijk inrichten naar eigen inzicht.
Op dit dashboard kunnen de klanten op een overzichtelijke manier hun (belangrijkste) meetgegevens inzien. Hiervoor kunnen elementen, zoals grafieken en rapporten, op het dashboard worden geplaatst. Verder zal de mogelijkheid geboden worden om data te kunnen tonen uit externe bronnen.
Het ontwikkelde dashboard zal responsive zijn, zodat klanten de mogelijkheid geboden wordt om LetsGrow ook te gebruiken via hun mobiele telefoon of tablet. Ook zal het dashboard opgemaakt zijn volgens de huisstijl van LetsGrow. Het resultaat van de opdracht is een werkend dashboard.

Toon meer
OrganisatieDe Haagse Hogeschool
OpleidingITD Informatica
AfdelingFaculteit IT & Design
PartnersLetsGrow.com
Jaar2017
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk