De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

De feature Match Experience

Het ontwikkelen van de Match Experience voor de afdeling Web van de organisatie Gamebasics

Rechten: Alle rechten voorbehouden

De feature Match Experience

Het ontwikkelen van de Match Experience voor de afdeling Web van de organisatie Gamebasics

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

De opdracht kan in twee delen worden opgesplitst, namelijk het eerste gedeelte een onderzoek naar javascript frameworks en het tweede gedeelte het maken van de match experience.
• Het onderzoek
Het eerste gedeelte van de opdracht zal zijn het onderzoeken van javascript frameworks en een adviesrapport geven over welk javascript framework het beste gebruikt kan worden voor het maken van de match experience. Het javascript framework zal aan de hand van requirements worden bepaald. Sommige van deze requirements zijn terug te vinden in hoofdstuk 6, voor alle requirements kan er worden gekeken naar de bijlage adviesrapport javascript frameworks.
De requirements zullen worden verkregen door het houden van interviews en zullen worden opgesteld aan de hand van het Handboek Requirements [68]. Hierbij zullen de product owner en de begeleiders van de afdeling web worden geïnterviewd om de requirements naar boven te halen.
• Match experience
Het tweede gedeelte en ook gelijk het belangrijkste onderdeel van de afstudeerperiode zal zijn het maken van een volledig werkend prototype van de feature match experience. De match experience zal moeten worden gemaakt in het framework dat als advies uit het onderzoek is gekomen in deel één. Ook voor de match experience zullen er requirements moeten worden opgesteld. Veel van de requirements zullen al bekend zijn, dit omdat er al een werkende match experience is op zowel iOS en Android. Om er zeker van te zijn dat voor de afdeling Web alle requirements naar boven zijn gekomen, zijn ook hier interviews gehouden.
De match experience zal naast het framework ook gebruik moeten maken van de al bestaande Web-Api en hier zal rekening mee moeten worden gehouden. Ook zal de match experience geïntegreerd moeten kunnen worden in de huidige OSM-game.

Toon meer
OrganisatieDe Haagse Hogeschool
OpleidingITD Informatica
AfdelingFaculteit IT & Design
PartnersGamebasics
Jaar2017
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk