De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Onderzoek voor verbetering van het netwerk binnen de BOAL Group

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Onderzoek voor verbetering van het netwerk binnen de BOAL Group

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Dit verslag is geschreven in het kader van het afstuderen van Henk van Tol voor de opleiding Technische Informatica aan de Haagse Hogeschool te Den Haag. De afstudeeropdracht is uitgevoerd voor en bij de BOAL Group, waarbij ik de opdracht "Onderzoek voor het verbeteren van het netwerk binnen de BOAL Group" van 23 april 2012 tot en met 24 september 2012 heb uitgevoerd.
Het verslag is geschreven voor studenten in een ICT richting en voor mensen die werken in een zelfde richting. Enige voorkennis van netwerkapparatuur en protocollen is een pre. In dit verslag wordt de ASI methode gebruikt, om mijn opdracht tot een succes te voltooien.
Het eerste deel wordt besteed aan de organisatiestructuur, opdrachtomschrijving en plan van aanpak. Tevens wordt er gekozen welke methode er gebruikt gaat worden.
In de delen die de uitvoering van de opdracht beschrijven, wordt de huidige situatie bij de BOAL Group omschreven. Tevens worden de eisen en wensen vastgesteld waaraan het netwerk zou moeten voldoen. De definitiefase beschrijft deze facetten. Er wordt naar een gedetailleerd ontwerp, van het LAN en WAN netwerk, toe gewerkt via een architectuur- en ontwerpfase. In de ontwikkelfase wordt advies gegeven hoe het ontwerp geïmplementeerd moet worden.
Als afsluitend hoofdstuk wordt het proces van de opdracht geëvalueerd.

Toon meer
OrganisatieDe Haagse Hogeschool
OpleidingICTM Technische Informatica
AfdelingAcademie voor ICT & Media
PartnersDe BOAL Group
Jaar2012
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk