De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Documentkader Functioneel Beheer

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Documentkader Functioneel Beheer

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Er zijn nu veel documenten aanwezig die van toepassing zijn voor de afdeling Functioneel Beheer van Directie IV (informatievoorziening). Veel documenten zijn echter verouderd en veel documentatie is incompleet. Ook staan veel documenten op verschillende locaties opgeslagen, zoals op de Q: schijf, persoonlijke schijf of in Victorie. Wanneer VROM eventueel overgaat naar een andere uitbestedingpartner moet het werkproces zo goed en snel mogelijk blijven verlopen. Dit proces wordt bij VROM ook wel het request for proposal genoemd (RFP) Daarom is het noodzakelijk om alle benodigde documentatie op orde te hebben. Daarnaast is het is de bedoeling dat alle functioneel beheerders efficiënter kunnen werken.
Er vond onlangs een project plaats, het VPNS-project (van portaal naar start menu ) waarbij de medewerkers van VROM zijn overgegaan naar een nieuwe werkomgeving. Binnen dit project moesten alle applicaties door de functioneel beheerder worden getest en er werd veel documentatie opgeleverd.
Tijdens dit project bleek dat de leverancier veel historische documentatie verloren gegaan en dat deze ook niet allemaal terug te vinden bij afdeling Functioneel Beheer.
Het gaat puur om de documentatie voor afdeling Functioneel Beheer met betrekking tot de applicaties. De algemene documentatie zoals handboek Functioneel Beheer wordt in dit project niet meegenomen.

Toon meer
OrganisatieDe Haagse Hogeschool
OpleidingICTM Bedrijfskundige Informatica
AfdelingAcademie voor ICT & Media
PartnersMinisterie van VROM, Den Haag
Jaar2010
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk