De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Ontwikkeling van software om een trigger box aan te sturen

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Ontwikkeling van software om een trigger box aan te sturen

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Tijdens het afstudeerproject is er gewerkt aan het maken van software om een trigger box vanuit het interne ontwikkelde softwaresysteem, de Matrix, aan te sturen. Deze trigger box kan een serie van waardes herkennen in het stroomverbruik van een chip en vervolgens een trigger genereren.

Om dit project te structureren is de ontwikkelmethode Scrum gekozen. De keuze voor Scrum heeft de structuur van dit verslag beïnvloed. Per sprint(iteratie) is een hoofdstuk geschreven met daarin uitleg van de belangrijke activiteiten.

Scrum is gekozen tijdens het uitvoeren van een oriëntatiefase. In deze fase is het project nader geanalyseerd en zijn de eisen van de opdrachtgever verduidelijkt. Vervolgens is in drie sprints de software voor het aansturen van de trigger box geschreven. De eerste twee sprints zijn gericht op het toevoegen van de basisfunctionaliteit en in de derde sprint is de gebruikersinterface ontwikkeld.

Na het uitvoeren van de drie sprints zijn er nog twee weken over, waarin een handleiding wordt geschreven over het gebruik van de trigger box en een presentatie voor de werknemers is voorbereid.

Het resultaat van dit afstudeerproject is, dat de trigger box vanuit de Matrix aangestuurd kan worden.

Toon meer
OrganisatieDe Haagse Hogeschool
AfdelingICTM Technische Informatica
PartnersBrightsight
Jaar2014
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk