De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Onderzoeksverslag New York in Latijns-Amerika

Rechten:

Onderzoeksverslag New York in Latijns-Amerika

Rechten:

Samenvatting

Dit onderzoek is uitgevoerd in opdracht van New York Media Group. Op de sites van New York Media Group worden alle tips en informatie die je je maar kan bedenken over de stad New York gedeeld. Deze informatie loopt uiteen van het bezoeken van een wedstrijd van de new York Yankees tot de beste bageltent in New York. Het doel van NYMG is het creëren van een ‘Ultimate New York experience’ voor de klant. NYMG is ervan overtuigd dat iemand New York niet zou moeten bezoeken als een toerist, maar als een reiziger die zich tijdens zijn bezoek als een ‘echte’ New Yorker voelt. NYMG richt zich voornamelijk op consumenten die voor de eerste of tweede keer een bezoek aan New York brengen. De site moet deze doelgroep helpen om een trip naar New York van begin tot eind te kunnen plannen en regelen.
Het onderzoek heeft betrekking op de website NuevaYork.com van NYMG. Deze website is gericht op de Latijns-Amerikaanse markt, met een focus op de landen Mexico en Argentinië. NYMG heeft moeite om de doelgroep te bereiken van NuevaYork.com en om de bezoekers van de site over te laten gaan tot aankopen of boekingen. In dit rapport zal er onderzocht worden hoe voor deze markt het merk gepositioneerd zal moeten worden, zodat er meer bezoekers komen en de verkoop toeneemt. Binnen deze positionering zal, naast de concurrentie en de merkidentiteit, vooral de focus liggen op de analyse van de doelgroep. Er zal onderzocht worden wat de cultuurkenmerken zijn van de Latijns-Amerikaanse markt en in hoeverre deze van invloed zijn op het besluitvormingsproces van een Latijns-Amerikaan die naar New York gaat. Vervolgens zal er, hierop gebaseerd, een advies worden gegeven met betrekking tot de positionering van het merk NuevaYork.com.
Het doel van het project is het opstellen van een onderzoeksplan, waarin geconcludeerd zal worden hoe de positionering van het merk NuevaYork.com moet worden geformuleerd, gebaseerd op de merkidentiteit, concurrentieomgeving en de doelgroep. Dit wordt gerapporteerd in een adviesrapport met betrekking tot de invulling van de positionering van NuevaYork.com.

Toon meer
OrganisatieHogeschool Leiden
OpleidingCommerciële Economie
AfdelingFaculteit M&B
PartnersNew York Media Group
Datum2018-06-14
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk