Groenteconsumptie jongeren stimuleren met snacks met groente als ingrediënt
Zeinstra, G.; Meijboom, S.; Vingerhoeds, M.; Peppelenbos, H. (Lector); Arts, E. (Docent)
Bodembiodiversiteit, onderzoek en praktijk
Harkes, P.; Groot, R. de; Hendriks, M. ((Staf)Medewerker); Robben, J. (Docent)
Bedrijfsovername, een expeditie over veel verschillende terreinen!
Kouwenhoven, G.A.M.; Baars, R.M.T.; Dekker, K.; Methorst, R.
Bestrijden of accepteren
Haller, A.; Gunterman, S.; Schoelitsz, B. (Lid Lectoraat)
Financing food forests
Groot, D.J. (Lector); Kerkhof Mogot, R.; Nabisubi, B. (Student); Frenquellucci, C. (Student); Lukács, D. (Student); Bridault, V. (Student)
Food forest business models
Groot, D.J. (Lector); Kerkhof Mogot, R.; Doomen, R. (Student); Leeuwen, B. van (Student); Puhe, L. (Student)
The potential of partnerships between restaurants and food forests in The Netherlands
Cappellen, F. van (Student)
Kritische succesfactoren natuurinclusieve landbouw
Verberne, W. (Student); Pankratov, S. (Student); Jansen, T. (Student); Schrijnwerkers, T. (Student); Bouwmans, E.
Kansen en knelpunten van natuurinclusieve landbouw
Boom, G. (Student); Derks, T. (Student); Oerlemans, D. (Student); Seuntjens, D. (Student); Thijssen, B. (Student); Quinten, R.