De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Duurzaam produceren in agrifood

wie neemt wie de maat? : van waarde naar norm naar impact

Open access

Duurzaam produceren in agrifood

wie neemt wie de maat? : van waarde naar norm naar impact

Open access

Samenvatting

Op dinsdag 26 november 2019 hield Elies Lemkes-Straver - lector Duurzaam produceren in de agrifoodsector - onder grote belangstelling haar inaugurele rede bij HAS Hogeschool. "Je moet kunnen vaststellen waar je begint met duurzaamheid. En hoe je de ontwikkeling naar je duurzaamheidsdoelen inzichtelijk maakt. Hoe je jezelf en elkaar in de keten de maat neemt."

OrganisatieHAS Green Academy
LectoraatVoedselproductie in een Circulaire Economie
Duurzaam Produceren in de Agrifoodsector
PartnersHAS Hogeschool
Datum2019-11-26
TypeLezing
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk