Cooking up a business
Innovatieve interventie opdrachtWij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Cooking up a business
Innovatieve interventie opdrachtWij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Samenvatting
"Ontwikkelen", "training" en "groei" zijn hoofdtermen die bij de HAAGEN Fire Training Products Baarle Nassau centraal staan in het creeeren van trainingsoplossingen voor brandweer en bedrijfshulpverlening. Dit rapport licht het ontwikkelde interventie toe. Deze handleiding is vormgegeven als een kookboek. De uitwerking van een recept wordt gebruikt als opbouw van de ontwikkelmanagementstijlen.
Organisatie | Fontys |
Opleiding | Human Resource Management (HRM) |
Afdeling | Fontys Hogeschool HRM en Psychologie |
Partner | Haagen Fire Training Product |
Datum | 2016-07-18 |
Type | Bachelor |
Taal | Nederlands |