De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Vocht- en voedselconsumptieonderzoek bij psychogeriatrische patiënten

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Vocht- en voedselconsumptieonderzoek bij psychogeriatrische patiënten

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Dit onderzoeksrapport is bestemd voor docenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en
voor de opdrachtgevers, de diëtisten van de vakgroep Diëtetiek Intramuraal van Carintreggeland. De aanleiding voor het onderzoek is dat de diëtisten momenteel een beperkt zicht hebben op de vocht- en voedselconsumptie van psychogeriatrische cliënten in de kleinschalige woongroepen en hoe er
gewerkt wordt volgens de randvoorwaarden rondom voeding uit het Beleidskader Verantwoorde zorg,
dat is opgesteld door de organisatie. De opdrachtgevers vragen zich af hoe zij als diëtist de coachende rol richting de medewerkers zorg en welzijn kunnen verbeteren om de vocht- en
voedselconsumptie van de psychogeriatrische cliënten te optimaliseren. In dit rapport wordt het onderzoek dat uitgevoerd is door de aspirant onderzoekers beschreven.

OrganisatieHogeschool van Arnhem en Nijmegen
OpleidingVoeding en Diëtetiek
InstituutInstituut Paramedische Studies
Gepubliceerd in
Datum2014-06-01
TypeBachelorscriptie
TaalOnbekend

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 25 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk