De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Functionele Uitbreiding Squit 20/20 Omgevingsdossier

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Functionele Uitbreiding Squit 20/20 Omgevingsdossier

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Ambtenaren van de overheid gebruiken de applicatie Squit 20/20 Omgevingsdossier van Roxit om hun taken uit te kunnen voeren. Hiermee kunnen specialisten zaken als: vergunningverlening, toezicht en handhaving, ruimtelijke ordening, ondergrond, brandveiligheid en GEO data behandelen. Binnen het Squit 20/20 omgevingsdossier registreren VTH-ambtenaren omgevingsobjecten (gebouwen, stallen, etc.) waarvoor ze vergunningen verlenen en waarop controles uitgevoerd worden.

Op dit moment kunnen klanten van Roxit (de overheid) alleen informatie halen uit het omgevingsdossier, die ze zelf hebben ingevoerd en geen informatie uit externe bronnen. Dit houdt in dat Squit 20/20 Omgevingsdossier nog niet voldoende aansluit op de werkwijze van de klanten van Roxit voor het jaar 2021. Daarnaast heeft Roxit onvoldoende inzage in welke externe informatiebronnen hun klanten graag terug willen zien in Squit 20/20 Omgevingsdossier.
Dit onderzoek is uitgevoerd om te onderzoeken welke externe informatiebronnen geschikt zijn om informatie over omgevingsobjecten te vergaren, om deze externe bronnen vervolgens als voorbeeld (clickable demo) te integreren in Squit 20/20 Omgevingsdossier. Doormiddel van de uitkomsten van het onderzoek en het advies, kan Roxit er voor kiezen om de werkwijze van hun klanten omtrent de ingaande Omgevingswet (2021) te bedienen.

Toon meer
OrganisatieDe Haagse Hogeschool
OpleidingITD Business IT & Management
AfdelingFaculteit IT & Design
PartnersRoxit B.V
Jaar2019
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk