Het reduceren van de hoeveelheid infeed-waste in het productieproces: Lean Six Sigma Black Belt afstudeertraject
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Het reduceren van de hoeveelheid infeed-waste in het productieproces: Lean Six Sigma Black Belt afstudeertraject
Wij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Samenvatting
Op bedrijfsniveau voldoet de totale hoeveelheid waste binnen het productieproces niet aan de gestelde target van 7,70% voor 2022. Onderdeel hiervan is de infeed-waste. De hoeveelheid infeed waste voldoet momenteel niet aan de eisen van Smurfit Kappa. Infeed-waste is afval dat ontstaat tijdens het productieproces en wordt gedetecteerd bij de prefeeders van de verwerkingslijnen. De doelstelling voor dit onderzoek is om vanaf 7 februari 2022 tot en met 7 juni 2022 de infeed-waste te verlagen van 1,54% tot 1,23%
Organisatie | Hanzehogeschool Groningen |
Opleiding | Bedrijfskunde |
Afdeling | Instituut voor Bedrijfskunde |
Partner | Smurfit Kappa TWINCORR te Nieuwe Pekela |
Datum | 2022-06-02 |
Type | Bachelor |
Taal | Nederlands |