De invloed van SES op de motoriek van kinderen uit groep 5 t/m 8 die niet op een sportvereniging zitten
Lorier, Mieke (Student); de Schipper, Antoine
Verschillen in vetpercentage tussen kinderen met ondergewicht en normaal gewicht en de BMI als maatstaf
Kücük, Gulcihan (Student); Muru, Mioai (Student); Booij, Yvonne
Welke smaakvoorkeuren heeft een patient die chemotherapie ondergaat op de afdelingen Oncologie en Hematologie van het VUmc
de Klerk, Eline (Student); van Tongeren, José (Student); Dijksterhuis, Garmt
The Food Lab HvA : Een case study naar studenttevredenheid en duurzaamheid binnen de catering
van Essen, Kjelld (Student); Vierbergen, Lars (Student); Mulders, Janne
‘Focus of attention’ bij het verspringen in het Primair Onderwijs
Herber, Jorn (Student); van Doorn, Hemke
Vergroting duurzaamheid van het food & beverage concept bij Stayokay Utrecht – Bunnik
Fraza, Rosa (Student); Engeberink, Mariëlle
SuperNudgeMarkt : Een duwtje in de gezonde richting binnen de supermarkt of supermarktwebshop
van der Helm, Sacha (Student); Nieuwenhuizen, Denise (Student); Zijlstra, Hanna
Koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt dieet : waar kies je voor binnen de diabeteszorg en hoe pas je het toe?
Akdemir, Emine (Student); Kleis, Tamara (Student); Waal, Annemarie; de Groot, Mariëlle; Evenboer, Esther
De relatie tussen de inname van essentiële aminozuren en de verandering in spiermassa bij krachtsporters
Hubers, Anabel (Student); Vink, Joëlla (Student); Verreijen, Amely
In hoeverre heeft de Nederlandse consument behoefte aan een gezonde lijn binnen de snack toast en zo ja, hoe kan Enrico deze productlijn het beste introduceren?
Beekwilder, Lukas (Student); Moonen, Piet; van Eden, Joke