Op welke manier zijn eerstelijns diëtisten bereid om fysiotherapeuten te betrekken bij de behandeling van type 2 diabetes patiënten met lichamelijke beperking(en)?
Maya van der Does-Levi (Student)
Van vlees naar vega - het succesverhaal
Caroelien Schuurman (Begeleider); Daniel Schuitemaker (Student)
Haagse Hogeschool Afstudeerprijs 2022 Fac. GVSGeven jullie als opdrachtgever wel het goede voorbeeld?
Maartje Joore (Student); Anne-Marie Scholten (Begeleider)
Tijd, psychologische factoren en de (on)gezonde voedingskeuze
Yenthe van Oijen (Student); Caroelien Schuurman (Begeleider)
Hoe ben jij met groen(te)?
Juliette Lepez (Student); Y.E.M. Verbeek (Begeleider)
Voedingseducatie aan 7 tot 9-jarigen in Krimpenerwaard, hoe sluit het aan?
Briit Geneugelijk (Student); Matthijs Fleurke (Begeleider)
Voeding bij ‘Gezond Gewicht na Kanker’
Michelle Nijssen (Student); Gera van den Bergh (Begeleider)
Exploratief onderzoek naar de voedingspraktijken van de recreatieve marathonloper
Houda Dortland-Afif (Student); Matthijs Fleurke
Lichaamssamenstelling en spierkracht bij patiënten met nierfalen opgenomen voorafgaand aan een niertransplantatie
Lianda Wijker (Student); Caroelien Schuurman
De inname van monomere en oligomere flavanolen bij patiënten met diabetes mellitus type 2 met microalbuminurie
Simone Pieters (Student); Cathelijne de Klerk