Consumentenonderzoek 3D-voedselprinten – Is de 3D-voedselprinter het keukenapparaat van de toekomst?
Sharon van der Meer (Student); Gera van den Bergh
Optimaliseren voedingskeuzes SEH-verpleegkundigen
Eline Vermeire (Student); Sanne Borckink
Body volume and circumference with the Microsoft Kinect
Cécile de Vroomen (Student); Elise de Jongh (Begeleider)
Preoperatief inzicht in klinische uitkomst na Whipple-operatie en PPPD bij pancreascarcinoom: gewichtsverloop versus lichaamssamenstelling bepaald met computertomografie
Laura de Smalen (Student); Jeroen Hilak (Begeleider)
Onregelmatigheid en Marechaussees
Johan de Haan (Student); Philip Rijken (Begeleider)
Het huisbezoek
Eléonore de Merode (Student); Maartje de Groot (Begeleider); Gera van den Bergh (Begeleider)
Een vergelijkend onderzoek naar de betrouwbaarheid, validiteit en nauwkeurigheid tussen twee indirecte calorimeters in het meten van het rustmetabolisme
Coen Duijndam (Student); Silvia van den Berghe (Begeleider)
Screening op sarcopenie bij patiënten die een heup-/knieoperatie ondergaan
Melody Kwint (Student); Maartje de Groot (Begeleider)
De gezonde keuze de makkelijke keuze maken
Kim Teeling (Student); Bart van der Wijst (Begeleider)
Het onzichtbaar dieet
Burçin Kaygin (Student); Marjolein Baauw (Begeleider)