De mogelijkheden om de kwaliteit van het Shared Service Center te meten
Kim Veerkamp (Student); Martin Metselaar (Begeleider)
Van draaideur tot terugkeer : Onderzoek naar het meetbaar maken van de gastvrijheidsbeleving voor de patiënten in het Groene Hart Ziekenhuis, te Gouda
M.C.Th. Harlaar (Begeleider); Marieke van Thiel (Student)
P3 Building Rating : een gebouwenmeetinstrument dat staat als een huis
Robert Kostwinder (Student); E.A. van den Berg (Begeleider)
Zijn we er al bijna?! : onderzoek naar de stappen die nog ondernomen moeten worden binnen de FD van Curium om te komen tot een NIAZ-accreditatie
Danielle Hoekstra (Student); C.L. van Baaren (Begeleider)
Maison van den Boer zoekt strategie : hoe realiseert Maison van den Boer groei in een nieuwe markt
Jolijn Fortmann (Student); M.C.Th. Harlaar-Oostveen (Begeleider)
Efficiency in inkoop
Saskia Pijper (Student)
Naar een professionele duurzame inkoopfunctie! : een onderzoek naar de mogelijkheden van duurzaam inkopen structureel te borgen binnen de inkoopfunctie van de gemeente Haarlem
Sjoerd van den Assem (Student); K.F.A. Aba (Begeleider)
De route naar de ondernemende facilitaire organisatie : de professionalisering van de facilitaire dienst.
Barry Bakker (Student); M. Harlaar (Begeleider)
Een zichtbare keuze : een onderzoek naar een geschikt maaltijdconcept voor het Sint Franciscus Gasthuis dat de huidige ongebruikte retourmaaltijden reduceert.
Y.M. Burg (Begeleider); Elona Sharabi (Student)
De weg naar HACCP-certificering.
Th.G.J. Loeffen (Begeleider); Wieske Mak (Student)