De klant is koning bij de repro : optimalisatieadvies voor de repro van de gemeente Vlaardingen.
Anika Koop (Student); R. Brouwer (Begeleider)
De professionalisering van evenementen : advies over de inrichting van een facilitair evenementenbureau.
Linda Franke (Student); R. Bonthond (Begeleider)
Balanced Scorecard = Betrokkenheid! : adviesrapport voor de implementatie van het besturingsmodel de Balanced Scorecard voor de afdeling Local Services.
Bart de Mol (Student); M.G.M. Geerdink (Begeleider)
Inkoop, een belangrijke sleutel tot bedrijfssucces : onderzoek naar een zo efficiënt en effectief mogelijke inkooporganisatie binnen de hospitality-afdelingen van de Baak, Management Centrum VNO-NCW.
Debbie van Rhijn (Student); R. Brouwer (Begeleider)
Milieu op maat : milieuzorg bij Stichting Jeugdformaat
Lisa Beekhuis (Student); Wouter Floris (Begeleider)
De professionalisering van de Facilitaire Inkoop : onderzoek naar de gewenste relatie met leveranciers van technische inhuur.
Remko Goeyenbier (Student); M. Dressen-Rog (Begeleider)
Denk groot, begin klein : een advies over de integratie van een servicedesk bij de traditionele receptie, met een effectieve, efficiënte en kwalitatieve verbetering van de dienstverlening als doel.
Ferry van Deutekom (Student); R. Bonthond (Begeleider)
Florence regio Vlietstreken : Bedrijfshulpverlening, eenduidig en optimaal!
Mariska Smit (Student); A.D. Neervoort (Begeleider)
Tijd voor beleid : onderzoek naar een integrale kantoorhuisvesting voor Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland.
Lisa van den Heuvel (Student); L.A.J. Dols (Begeleider)
Restaurant De Vrienden : onderzoeksrapport voor een optimale realisatie van restaurant De Vrienden.
José Vaane (Student); A. Eijfinger (Begeleider)