De energiebalans van jonge turnsters
Jonk, Ilja (Student); Scipio, Celine (Student); Memelink, Robert
MarleenKookt gezond voor jou : Onderzoek naar het optimaliseren van de warme avondmaaltijden van MarleenKookt, zodat deze gezond en toch lekker aangeboden kunnen worden.
Korting, Izette (Student); Punt, Barry (Student); Kaersenhout, Lois
Knelpunten binnen het zorgpad “motoriek”
Schweitzer, Mandy (Student); van Kernebeek, Tim; Mauw, Steven
Ontwikkeling en acceptatie van vegetarische eiwitrijke maaltijden voor ouderen
Fung, Helena (Student); de Jong, Marisha (Student); Verwijs, Marije; Verlaan, Sjors
Zijn tussentijdse verstrekkingen in het ziekenhuis noodzakelijk?
Bakker, Femke Indiana (Student); Vosselman, Judith Carlijn (Student); Both-Zuur, Annemarie; de Zoete, Emilie
Duurzame gastronomie in Nederland door Dutch Cuisin : kwalitatief onderzoek naar behoefte en motivatie van restaurants
Plagmeijer, Jill (Student); Muller, Lisa (Student); Mazel, Toni
Onderzoek naar de beleving van het FODMaP-dieet bij PDS-patiënten middels focusgroep gesprekken en de Brown paper methode van Lean
Warmerdam, Alex (Student); Özturk, Halime
Hindernisbaan Academie Lichamelijke Opvoeding Amsterdam en zijn leercurve
Baarse, Rochelle (Student); Bliekendaal, Sander
Invloed van de biologische rijping op de sociale vaardigheden : Een onderzoek gericht op het achterhalen van de biologische rijping en de invloed hiervan op de sociale vaardigheden bij adolescenten tussen de 11 en 19 jaar
Broere, Sophia (Student); Schaper, Niek
Voeding bij dikkedarm- en alvleesklierkanker: Kwalitatief onderzoek naar de bekendheid en behoefte aan informatie bij patiënten
Barendrecht, Anouk (Student); Bohne, Eva (Student); van Essen, Hanneke; Tjon A Joe, Sheena