Groente als ingrediënt
Vingerhoeds, M.; Zeinstra, G.; Peppelenbos, H. (Lector)
Van Artis naar de Wallen
Dueren den Hollander, K. van (Docent); Leur, H. van (Docent); Lohman, T. (Docent); Perescis, M.F.J. (Docent); Schoelitsz, B. (Docent)
Automatische beeldherkenning
Schoelitsz, B. (Lid Lectoraat)
Lessen uit vier jaar Voedselfamilies
Beers, P.J. (Lector); Creemers, M.; Buchel, S.
Zó smaakt de toekomst 2.0
Beers, P.J. (Lector); Creemers, M.; Buchel, S.
Hoe bereik je jongeren als het over groente gaat?
Vingerhoeds, M.; Meijboom, S.; Polet, I.A.; Hanssen, N.; Peppelenbos, H. (Lector); Snijder, L.
Bedrijfsovername, een expeditie over veel verschillende terreinen!
Kouwenhoven, G.A.M.; Baars, R.M.T.; Dekker, K.; Methorst, R.
Bestrijden of accepteren
Haller, A.; Gunterman, S.; Schoelitsz, B. (Lid Lectoraat)