Innovation Toolbox
Wansink, J. (Student); Dijk, D. van (Student); Willems, L.; Houben, C.; Zuidberg, A.F.
Goed verpakt
Reintjes, M. (Student); Scholtz, L. (Student); Zuidberg, A.F.; Hezik, G. van
Voedselverspillingshotspots binnen de food service systemisch in kaart gebracht
Knaap, I. van der (Student); Bonth, C. de (Student); Zuidberg, A.F.; Verspeek-van der Stelt, A.
Communication on processed food relating to the way of eating and health
Verhoeven, M. (Student); Asperen, J. van (Student); Kloosterman, M. (Student); Huybers, S.; Roodenburg, A.
Marktverkenning duurzaam geteelde bloembollen
Lange, J. (Student); Loon, M. van (Student); Zon, J. van der; Groot, D.J.
Actigraph validatie bij paarden
Cornelisse, J. (Student); Klinkers, R. (Student); Laat, X. de (Student); Erp-van der Kooij, E. van; Barneveld, M. van; Rikmanspoel, A.
Samenwerking voor Natuurinclusieve Landbouw in Altena
Broek, W. van der (Student); Broek, J. van der (Student); Gielen, S. (Student); Someren, S. van (Student); Smeijers, B.; Vuuren, K. van; Groot, D.J.
Ahead of time
Verhallen, A. (Student); Haaima, L. (Student); Weert, P. van (Student)
Op weg naar een klimaatrobuust buitengebied
Peeters, I. (Student); Blaauw, S. (Student); Roos, D. (Student); Bekker, J. de
Klimaatrobuuste gras/kruidenmengsels in heringerichte waterlopen en landschappelijke laagtes
Bals, J. (Student); Leussink, J. (Student); Terken, J. (Student); Rietjens, B.; Wouw, M. van de