Een onderzoek naar de huidige wet- en regelgeving in het paardentransport en de mogelijke toekomstige veranderingen
Bosse, D. (Student); Ridder, T. de
Which sustainable solutions French wineries could use to adapt to climate change?
Delsart, E. (Student); Medema, T.
Improving the recording of culling reasons for Danish dairy cattle by exploring the different systems used in Europe
Pirès, L-M. (Student); Beekhuizen, J. van
Somatic cell count and bacteria count in Norwegian goat milk
Preveyraud, N. (Student); Steenhuisen, E.
Liefde voor mens en dier
Griffioen, R.E.
SDG 4 en 8 toegepast op de hippische sector
Rietveld, M. (Student); Westing, T. van
Fermenteren
Tacken, M. (Docent); Weij, C.
Een prebioticum voor de darmgezondheid bij rundvee
Polinder, A.J. (Student); Roelofs, G.
Effect of knowledge about artificial sweeteners on choices made by Dutch consumers
Holtkuile, J. (Student); Akkermans, C.