Requirement prioritization for fresh produce digital supply chain compliance management platforms
Längle, A. (Student); Burgess, P.
Strategy of horse evaluation system
Samaeva, A. (Student); Westing, T. van
Preferred ways of information procurement of German equine feed buyers during the pre-purchase phase
Stiens, S. (Student); Uenk-Barten, C.
Differences and similarities between the user persona for a consumer of fatty and skimmed concentrated yoghurts
Verhoek, K. (Student); Akkermans, C.
Acceptance of using plant-based cheese in the food manufacturing industry
Zandberg, P. (Student); Körösi, K.
De beweegredenen van consumenten voor het gebruik van therapeutische producten ter voorkoming of ondersteuning van de genezing van blessures bij paarden
Brummer, J. (Student); Ridder, T. de
Verslaggeving van duurzaamheidsprestaties in de melkveehouderij
Burgstra, S. (Student); Smit, D.
Mogelijkheden kringlooplandbouw Veenkoloniën
Daanje, J.J. (Student); Westerdijk, K.
‘Bewust’ Regioleren
Hermse, L. (Student); Zandvliet, J.
Het beweeggedrag van Aeres mbo paardensport en -houderij studenten
Hildebrandt, J. (Student); Pol-Veenstra, T.M.